Hästens - A legjobb ágy

Egyes dolgok mérhetők, mások nem

  Mindent, ami mérhető és tesztelhető egy Hästens ágyban, bemérnek és letesztelnek: a minőséget, a tartósságot, a környezetbarát viselkedést, a káros anyag tartalmat, stb. Egy dolog azonban nem mérhető: az az érzés, amikor esténként lefekszünk az ágyba, és gyengéd, féltő kezek takarnak be. Ezt az érzést meg kell tapasztalni. Ez része az alvás művészetét övező titoknak. Ezt a titkot azok ismerik, akik felfedezték a Hästens varázsát. Önt itt új világ várja. A Hästens tulajdonosok világa; a személyes luxus, egész hátralevő életére.

Az Ön ágyának nagyon hosszú ideig kell tartania. Az Ön számára az a legjobb, ha az ágya minél kényelmesebb és tartósabb. Folyamatosan dolgozunk a Hästens ágyak és rugós matracok tovább fejlesztésén és finomításán. Ágyainkat kézzel, lépésről lépésre, természetes anyagok felhasználásával készítjük. Ez a jó minőség titka. Sok éves kutatás, fejlesztés és tesztelés után a Hästens olyan rugó rendszert szabadalmaztatott, amely egyedülálló az ágyiparban. Az új rendszer szerint a rugók egymástól függetlenül mozognak, és így a lehető leghajlékonyabb, legrugalmasabb ágyat hozzák létre. Ahogy a Hästens ágy többi része is, a rugók maguk is külön tudományt jelentenek, egyben az ágy legfontosabb részét képezik. Hiszen elsősorban a rugók rugalmassága, tartóssága és „lágysága” az, ami meghatározza, hogy hogyan fog aludni az éjjel, és hogyan fogja érezni magát következő nap.  A Hästens ágyakhoz használt rugók kizárólag Svédországban, a legjobb minőségű acélból készülnek.  

Egyedi táskarugós rendszer

A Hästens táskarugói hajlékonyak, kényelmesek és tartósak. Minden rugó egyenként, külön zsákba van helyezve. Ezáltal minden rugó egyedileg alkalmazkodni tud a test valamennyi kis mozdulatához, azaz nem fogja észrevenni, ha partnere megfordul az ágyban. A gondos tesztelés során bebizonyosodott, mennyire fontos is a felületi puhaság, a rugók magassága és az alsó rugók támasza. A Hästens új szabadalmaztatott rugórendszere alkalmazkodik a test alakjához, ezáltal nagyobb kényelmet nyújt, az ágy aljának pedig „észrevétlenséget” biztosít. Ez az új ágykészítési technika természetes anyagainkkal ötvözve kiváló kényelemérzetet nyújt.

Reméljük, hogy Ön és ágya hosszú, tartalmas életet fognak élni. Ezért adunk a Hästens ágyainkhoz hosszú garanciát. Egészen pontosan 25 évet. Ezt az ígéretet több mint 150 éves ágykészítői tapasztalatunknak köszönhetően tehetjük Önnek.  A 25 éves rugó- és kerettörési garancia nálunk természetes.  Svédország legrégebbi ágykészítőjeként ezt kötelességünknek érezzük. Biztosítjuk, hogy az ágyaink tartósak.

Képgaléria

Hästens - testre szabott kényelem

Hästens legjobb ágy
Hästens legjobb ágy
Hästens legjobb ágy
Hästens legjobb ágy
Hästens legjobb ágy
Hästens legjobb ágy
Videógaléria