A legfinomabb természetes anyagok

A természetes anyagok kiállták több millió év próbáját

A természet élő – csakúgy, mint azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk. A Hästensnél úgy hisszük, hogy a minőség és a fenntartható fejlődés karöltve együtt jár. Az igazi luxus megújuló erőforrásokkal végzett munkával készül, mégpedig tisztán természetes anyagokból. Ez az, amiért a matracok az és ágyak készítésénél kizárólag a legfinomabb lennel, gyapjúval és pamuttal, Észak-Svédországból származó legkiválóbb minőségű fenyőfával, valamint valódi, hipoallergén lószőrrel dolgozunk. A bőrünkkel érintkező tiszta természet az ön egészségét és rendkívüli jólétét szolgálja. A természetes anyagokból készült matracok a környezetet sem károsítják.

Lószőr

A matrac készítésénél kevés anyag ér fel a lószőr minőségével. A lószőr saját, rendkívül hatékony, belső levegőző rendszerrel bír.  Az üreges szálakon a nedvesség olyan gyorsan áthalad, hogy ha a lószőrt bevizezzük  és megrázzuk, azonnal megszárad. A lovaknak ezen saját légkondicionáló rendszerük lehetővé teszi számukra, hogy a nyári hőségben is szárazak maradjanak. Ez a gyors száradási képesség a lószőr matracok esetén nagyon hasznos, hiszen a testhő gyakran alakul át nedvességgé. A kiváló szellőzés biztosítása mellet a lószőr tartós és rugalmas, tökéletes támaszt és száraz alvásklímát tesz lehetővé.

Pamut

Bizonyára már feltűnt Önnek mennyivel kevésbé izzad egy meleg nyári napon, ha pamutpólót visel, mint ha más, szintetikus anyagból készült ruházatot hord. Ez azért van, mert a pamut szellőzik, és elvezeti a nedvességet  és a magas páratartalmat. Mivel az éjszakai izzadság 98%-a víz, ha lélegző ágyon és ágyneműn alszik, nagyon gyorsan elpárolog.

Gyapjú

A Hästens matracok és ágyak tömőanyagaként tiszta élőgyapjút használnak. A gyapjú fontos összetevője a matrac hőmérsékletét beállító rétegnek, egyúttal kiemelkedő kényelemérzetet is biztosít.  Mivel a gyapjúnak megvan az a hihetetlen tulajdonsága, miszerint melegít és hűt, a matrac és ágy természetes klímaberendezéseként funkcionál. Szárazon, pontosan a megfelelő hőmérsékleten alhat.

Len

A len az egyik legrégebb óta termesztett növény. Erős szerkezetének, rugalmasságának és nedvfelszívó képességének köszönhetően mindig is nagyon népszerű volt. A Hästens a lent a rugórendszerek alatt és között használja, néhány esetben a rugók felett is. A lenpárnázás módfelett tartós és rugalmas, ugyanakkor minimalizálja és etltéríti a sztatikus elektromosságot.

FenyŐ

A Hästens ágyak ágykerete kiváló szilárdságot és stabilitást biztosít. A kereteinket Svédország északi feléből származó, a maximális szilárdság biztosítása érdekében lassan nővekvő tömör fenyőből készítjük. A Hästens ágydeszkái erős külső gerendákon nyugszanak. Az ágykeret roppant mód szilárd és stabil amelynek két előnye is van: nem fogja észrevenni, ha a partnere megmozdul az ágyban, és az ágya felettéb csöndes lesz.

Acél

A Hästens ágyaival az ágyrugók legújabb technológiáját élvezheti. A Hästens új szabadalmaztatott rugórendszere a különleges, edzett svéd rugókkal csodálatosan finommá teszi az ágy felületét, ugyanakkor minden szinten kényelmes támasztékot biztosít. Az új szabadalmaztatott rendszer szerint a rugók egymástól függetlenül mozoghatnak, és így a lehető leghajlékonyabb, legrugalmasabb ágyat hozzák létre.

Pehely

Hästens párnákkal és tűzdelt paplanokkal aludni teljesen egyedülálló élmény. A finom toll tömőanyag egész évben száraz marad, és kellemes meleget nyújt. A finom toll a természet több millió éve kipróbált és tesztelt tömőanyaga. Szigetel és megtartja a meleget, miközben lehetővé teszi a nedvesség párolgását. Hästens tűzdelt paplannal és párnával mindig a megfelelő hőmérsékleten és nedvesség szinten alhat.

Képgaléria

Hästens - természetes ágyak

Hästens természetes ágyak
Hästens természetes ágyak
Hästens természetes ágyak
Hästens természetes ágyak
Hästens természetes ágyak
Hästens természetes ágyak
Videógaléria