2018
március 1

Új szövetek a Hypnos ágyakon

Megérkezett a nagymúltú Sanderson és Harleqiun legújabb szövet kollekciója. Kellemes textúrák, finom design, élettel teli színek.

akciós ágyak
akciós ágyak

2018
január 19

Megérkeztek az angol kézműves Millbrook ágyak

Újabb ágykészítővel bővült a kínálatnunk. Az angol Millbrook manufaktúra kézimunkával, teljesen természetes anyagokból készíti boxspring ágyait. A Millbrook a tartós minőséget, mennyei kényelmet és a kiváló kézi szabást helyezi mindenek fölé ágyaiban, amelyek testének és lelkének a mélyen pihentető és megfiatalító éjszakai alvására terveztek. Ellazít, újratölt és megújít. Élvezze a Millbrook ágyak nyújtotta csodálatos alvásélményt, a páratlan kényelem előnyeit és a nagyszerű éjszakai alvás tartós ígéretét, minden éjszaka.

akciós ágyak
akciós ágyak

2018
január 1

Vispring Victoria

A Limitált szériás Victoria ágy az egyedileg fejlesztett dívánnyal és kortárs fejtámlával letisztult elegáns kinézetet kölcsönöz hálószobájának. Az Victoria ágy mesteremberek kézi munkájával készült, messzemenő kényelmét különleges felépítésének köszönheti. A méhsejt formában elhelyezett, kétrétegű Calico táskarugókat a legfinomabb természetes anyagok bőséges rétegei ölelik körül. Ágyának kényelmét saját igényeihez igazíthatja és megjelenését számtalan kárpitanyaggal és monogrammal teheti teljesen egyedivé. Az évszázados múltú, patinás Vispring cég megrendelők sorát kápráztatja el tradícionális módon készített kézműves ágyaival. Történelme során otthonok, szállodák, luxus óceánjárók és yachtok számára nyújt varázslatos alvásélményt prémium kategóriás természetes anyagokból készült boxspring ágyaival.

akciós ágyak
akciós ágyak

2016
április 15

Tapasztalja meg az Új Hästens Classic érzést

A Hästensnél a mély alvás igazi értéke, generációkon átívelő szenvedélyünk. Ágyaink a legnemesebb természetes anyagokból, mesteremberek kézi munkájával készülnek Svédországban, amelyek több mint egy termék, egy életre szóló befektetés. Egy Hästens ágy megváltoztatja az alvását.

Kifinomult és minimál a Hästens legújabb kontinentális ágya, a Classic. Ez a modell is egy nagyon különleges ágy, lévén az első olyan Hästens ágy, amely lószőr nélkül, kizárólag a pamut, gyapjú, len rétegek kombinálásával készül, amely segíti az ágy oldalát vékonyan tartani, mégis hihetetlen mély alátámasztást nyújt, amelyről a Hästens oly híres. Alap szintű kontinentális ágyunk a matrac szerkezete által meghatározott sajátos karakterrel, a puha kényelmet hangsúlyozza.

akciós ágyak

2016
április 2

Vispring Europa - Limitált széria

Ahogyan Zeusz szerelembe esett, és levette lábáról Europát, úgy fogja ez a fényűző Vispring ágy a végső luxus helyével rabul ejteni. A Limitált szériás Europa ágy az egyedileg fejlesztett dívánnyal és kortárs fejtámlával egyszerű, mégis elegáns kinézetet kölcsönöz hálószobájának. Az Europa ágy mesteremberek kézi munkájával készült, messzemenő kényelmét különleges felépítésének köszönheti. A méhsejt formában elhelyezett, kétrétegű Calico táskarugókat a legfinomabb természetes anyagok bőséges rétegei ölelik körül, beleértve a Shetlandi Platinum gyapjút, kézzel kártolt lószőrt, pamutot és bambuszt. Ágyának kényelmét saját igényeihez igazíthatja és megjelenését számtalan kárpitanyaggal és monogrammal teheti teljesen egyedivé. Az évszázados múltú, patinás Vispring cég megrendelők sorát kápráztatja el tradícionális módon készített kézműves ágyaival. Történelme során otthonok, szállodák, luxus óceánjárók és yachtok számára nyújt varázslatos alvásélményt prémium kategóriás természetes anyagokból készült boxspring ágyaival.

akciós ágyak
akciós ágyak
akciós ágyak
akciós ágyak

2016
március 17

Hypnos luxuságy beépített széffel

Nem kell már a cihában tartani értékeit. A luxus ágyakat készítő, több mint 100 éves brit Hypnos manufaktúra megtalálta a tökéletes megoldást a gondtalan és biztonságos éjszakai pihenésre. A luxus szállodaláncok és az angol királyi udvar kedvelt beszállítója partneri kapcsolatba lépett a világ egyik legismertebb, a zárak terén vezető szerepet betöltő Yale-lel, hogy kézműves ágyait diszkréten elhelyezett széffel egészíthesse ki értékeinek megőrzése és a még pihentetőbb alvás érdekében. A széf az egyik boxspring ágyrészbe szerelt, kárpitozott fiókfront mögött elrejtve található. Teljes lelki nyugalmának megőrzése érdekében a Yale széf értéktárgy és készpénz védelmére szóló hitelesítéssel érkezik. Aludjon nyugodtan…

akciós ágyak
akció