HYPNOS ortopéd matracok

A Hypnos ortopéd matracok kollekcióját különösen azoknak tervezték, akik keményebb alátámasztást igényelnek anélkül, hogy a pihenés a kényelem rovására menjen.  Az ortopéd kollekció a legújabb ReActvice táskarugó technológiát használja fel a keményebb alátámasztás és a maximális kényelem érdekében. Az ortopéd matracok széleit kézimunkával végzett, oldalerősítő varrásokkal teszik stabilabbá, a matracok természetes rétegeit tradicionális módszerrel, kézimunkával tűzik össze a hosszantartó kényelem és a tökéletes alátámasztás érdekében.

Gyapjú ortopéd matrac

A Hypnos ortopéd gyapjú matracok ReActive™ zsákrugós rendszert tartalmaznak, amelynek rugói 6 aktív menettel rendelkeznek. Az ortopéd gyapjú matracok alapanyaga a finom és lélegező gyapjú valamint újrahasznosítható eOlus™ rostok, amely elősegíti a test hőmérsékletének szabályozását. Az ortopéd gyapjú matracok kárpitanyaga ezüsttel kezelt belga damaszt, amely biztosítja a puha, friss és higiénikus alvó felületet.

Selyem ortopéd matrac 

A Hypnos ortopéd selyem matracokReActive™ zsákrugós rendszerrel tartalmaznak, amelynek rugói 8 aktív menettel rendelkeznek. Minden rugó egymástól függetlenül követi a test vonalát és érzékeli annak súlyelosztását gondoskodva a test és a gerinc dinamikus alátámasztásáról.
Az ortopéd selyem matracok alapanyaga a finom és lélegező  selyem, gyapjú és újrahasznosítható eOlus™ rostok, amely segíti a testhőmérsékletet szabályozását. Az ortopéd selyem matracok kárpitanyaga ezüsttel kezelt belga damaszt, amely biztosítja a puha, friss és higiénikus alvó felületet.

Kasmír ortopéd matrac

Élvezze a Hypnos kasmír ortopéd matrac zónás alátámasztását a legújabb ReActive™ zsákrugós rendszerrel, amelynek rugói 10 aktív menettel rendelkeznek. Minden rugó egymástól függetlenül követi a test vonalát és érzékeli annak súlyelosztását gondoskodva a test és a gerinc dinamikus alátámasztásáról.
A kasmír ortopéd matracok alapanyaga a finom és lélegező  kasmír, gyapjú és újrahasznosítható eOlus™ rostok, amely segíti a testhőmérsékletet szabályozását.

Latex ortopéd matrac

Élvezze a Hypnos latex ortopéd matrac zónás alátámasztását a legújabb ReActive™ zsákrugós rendszerrel, amelynek rugói 10 aktív menettel rendelkeznek. Minden rugó egymástól függetlenül követi a test vonalát és érzékeli annak súlyelosztását gondoskodva a test és a gerinc dinamikus alátámasztásáról.
Az ortopéd latex matracok alapanyaga a természetes latex, kasmír és lószőr, amely segíti a matracok szellőzését. Az latex ortopéd matracok kárpitanyaga ezüsttel kezelt Belga damaszt, amely biztosítja a puha, friss és higiénikus alvó felületet.

Képgaléria

Hypnos - testre szabott ágyak

Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak

Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak
Hypnos boxspring ágyak
Videógaléria