HYPNOS zsákrugós matracok

Ágyát kezelje befektetésként életébe

Adja meg testének és lelkének a szükséges energiát. Az elegendő mennyiségű minőségi alvás a testi és mentális egészség valamint az érzelmi kiegyensúlyozottság alapja. Ágyát kezelje befektetésként életébe, hiszen életünk egyharmadát alvással töltjük.

Az ágy az egyik legfontosabb kiegészítője otthonának. Mérlegeljen gondosan, mindíg csak kiváló minőségű, természetes anyagokból készült, hosszú élettartalmú matracot válasszon.

A Hypnos zsákrugós matracok egyedülálló módon azonnal felismerik testének egyedi lenyomatát, érzékelve alakját és súlyeloszlását, megfelelő kényelmet valamint alátámasztást nyújtva pontosan ott, ahol erre szükség van. Észrevétlenül alkalmazkodik Ön és partnere minden mozdulatához, lehetővé téve, hogy kedvelt alvó pózukban minél több időt tölthessenek el, valamint mélyebben és zavartalanul aludhassanak.

A zsákrugós matracok felületi puhaságát valamint szellőzését a legfinomabb természetes anyagok számos rétege biztosítja, mint a gyapjú, selyem, kasmír illetve pamut. Ezek a természetes rétegek hatékonyan minimalizálják a nyomáspontokat, segítik a vérkeringést valamint az izmok ellazulását. A zsákrugók különleges méhsejt szerkezetű elrendezése illeetve egymástól független mozgásuk lehetővé teszi, hogy a matrac testéhez pontosan igazodjon, biztosítva gerincének természetes vonalát, a derék és hát teljes alátámasztását.

Intuitív aktív spirálok

Minél több a rugó működő meneteinek száma, annál érzékenyebben reagál a terhelésre, és annál jobban szolgálja az Ön és partnere kényelmét. A rugók harmonika szerű mozgása következtében a matracban friss levegő áramlik szét, biztosítva ezzel a nagyobb higiéniát. Ez az intenzív lélegzőképesség jobb szellőzést tesz lehetővé, csökkenti a matrac nedvesség tartalmát és hozzájárul az ideális testhőmérséklet fenntartásához. Az eredmény egy egészséges, pihentető, és energiával feltöltő alvás.

Zsákrugós matracok

A Hypnos Reactive zsákrugós rendszer 8 aktív menettel rendelkezik, amíg az újonnan szabadalmaztatott Ultra Sens zsákrugó 14 működő menettel. A rugalmas UltraSens ™ zsákrugós rendszer kifejlesztésének célja a problémás testrészek maximális támogatása.

UltraSens zsákrugós matracok

Zsákrugós matracok

Az új szabadalmazott zsákrugó rendszert arra tervezték, hogy páratlan támaszt, rugalmasságot illetve kényelmet nyújtson. A három az egyben intelligens és progresszív zsákrugó egyedileg reagál a lefelé ható nyomásra, engedve az aktív menetek mindhárom integrált szintjének, hogy együttesen felvegyék a nyomást és a spirálok kontrollált visszaugrását biztosítsa az eredeti helyzetükbe. A zsákrugó szorosan sodrott lágy felső szintje arról gondoskodik, hogy teste finoman süllyedjen a matrac lágy, lélegző felső rétegeibe, garantálva az egész test számára a teljes alvófelülettel való érintkezést. A rugó szorosan csévélt alsó része rendkívül mély kényelmet nyújt, lehetővé téve teste észrevétlen mozgását. Az UltraSens zsákrugók felismerik a folytonos terhelés mértékét, biztosítva a rugók középső, szélesebb és erősebb részeinek a gerinc és a test teljes és stabil alátámasztását.
A Hypnos zsákrugós matracaok egy igazán megfiatalító és emlékezetes éjszakai alvást tesznek lehetővé.

Képgaléria

Hypnos - testre szabott ágyak

Hypnos zsákrugós matracok
Hypnos zsákrugós matracok
Hypnos zsákrugós matracok
Hypnos zsákrugós matracok
Hypnos zsákrugós matracok
Hypnos zsákrugós matracok
Videógaléria