Brinkhaus ágynemű

Mély alvásra tervezve 1847 óta

Az emberek sokféle módon különböznek egymástól, például életstílusuk, érzéseik, szükségleteik tekintetében. De van valami, ami mindannyiukban közös: olyan termékeket választanak, amely a legnagyobb kényelmet nyújtja.

Kötelességünknek tekintjük ezen termékek biztosítását, és ebben rejlik a mi erősségünk. A Brinkhaus termékek a minőség, a design és a kényelem terén megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak – a magas minőségű textilektől az első osztályú töltetekig. 1847-től fejlesztjük, gyártjuk, és értékesítjük termékeinket, professzionálisan és innovatívan, miközben komolyan vesszük környezet iránti felelősségünket. A párnáktól a paplanokig a termékfejlesztésen át a vásárlói szolgáltatásokig – 100 % Brinkhaus minőség, egyszerűen, hogy jó érzést okozzon Önnek.

Pehely ágynemű

A pehely tökéletes paplantöltet, amit évszázadok óta használnak. A természetnek ez a kis csodája, amely számtalan parányi levegőt rejt sajátos bolyhai között, kiváló hőszigetelést biztosít és megtartja a meleget, miközben lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását.

Selyem ágynemű

A selyem az egyik legbecsesebb anyag, amelylet mindig sajátos kisugárzás övezi. A vadselyem - amely tussah selyemként is ismert – Kínából származik, és egy bizonyos tölgyfa selyemhernyójának gubójából nyerik. A vadselyem hűsítő, s ez kellemessé teszi a bőr számára. Alacsony töltősúlya miatt különösön jól alkalmazható nyári takarókban.

Kasmír ágynemű

A kasmír emberemlékezet óta szinonimája a legértékesebb és legfinomabb természetes állatszőrnek. A Közép-Ázsiában, Kína és Mongólia hegyvidékein élő Cashmere kecskétől származik. Különös lágysága és simasága jellemzi. A kasmír szőr klíma szabályozóként működik, és kiváló alvás komfortot biztosít.

Pamut ágynemű

A pamut az ember számára ismert egyik legrégebbi mezőgazdasági termény, szintén ideális arra, hogy paplantöltetként használják. Kimagaslik rendkívüli nedvesség megkötő képességének köszönhetően. Azonban nem tárolja ezt a nedvességet, inkább gyorsan átruházza azt a környező levegőnek. Az eredmény egy kellemes és száraz alvókörnyezet. Ráadásul nagyon könnyű törődni vele – 95 C-on mosható – és porallergiás embereknek is megfelelő.

Gyapjú ágynemű

A finom új báránygyapjú egyike az emberek által legrégebben használt anyagának. Saját súlya 30 %-ának megfelelő nedvességet is le tud kötni, a nyirkosság érzete nélkül. Egyidejűleg képes gyorsan átadni ezt a nedvességet a környező levegőnek. Így Ön szert tesz egy meleg, kellemes alvókörnyezetre az év bármely napján.

Képgaléria

Brinkhaus - luxus ágynemű

Brinkhaus luxus ágynemű
Brinkhaus luxus ágynemű
Brinkhaus luxus ágynemű
Brinkhaus luxus ágynemű
Brinkhaus luxus ágynemű
Brinkhaus luxus ágynemű

Videógaléria