Millbrook - az angol kézimunka kivétele minősége

A Millbrook ágyak a legkiválóbb természetes anyagokból készülnek, a legmagasabb minőségű kézműves munkával. Az ágyat olyan befektetésnek szükséges tekinteni, amely sok évig szolgál. Az ágy élettartama nagymértékben attól függ, hogy hogyan tartja karban és milyen gondot fordít rá. A következő pontok segítenek abban, hogy az ágya maximális kényelmet és egészséges alvás élvezetét biztosítsa.

Az Ön új ágya

Első pillantásra az új ágy különösnek tűnhet, pár nap szükséges ahhoz, hogy hozzászokjon. A régi ágya valószínűleg a legjobb évek mögött. Az új ágyban a teste hamar hozzászokik a magas szintű kényelemhez, és fokozatosan veszi majd észre az ágy számos előnyét, amely mélyebb és egészségesebb alvást eredményez.

A természetes anyagok tömörödésének/összenyomódásának csökkentése

Ágyaink természetes tömőanyagokban gazdagok, így a matracban a testünk tömege átal okozott testlenyomat és a természetes anyagok összenyomódása/tömörödése teljesen normális. A természetes anyagok összenyomódása/tömörödése csökkenthető a matrac rendszeres forgatásával. Minden ágy kézzel készül, így minden darab egyedi és eredeti. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a méretekben kisebb eltérések előfordulhatnak. A magas minőségű és nagy mennyiségű természetes anyagok felhasználásánál, mint a selyem, gyapjú, kasmír anyagok töltelékek és a felhasznált anyagok mennyiségének, mint például a selyem, a gyapjú és a kasmír magas minőségének köszönhetően a természetes lágyság következtében a természetes szálak bizonyos migrációja a matrac felületén előfordulhatnak. Ha ez megtörténik, finoman kefével távolítsa el a szálakat, de a matracot soha ne porszívózza.

A matrac rendszeres forgatása

Nagyon fontos, hogy rendszeresen forgassuk a matracot. Ezzel biztosítja a természetes anyagok minél egyenletesebb tömörödését és a matrac élettartamáának meghosszabbítását. Javasoljuk, hogy a matracot az első négy hónapban minden héten forgassa, balról jobbra vagy fordítva, lábról fejére és fordítva. Az első négy hónap után elég a matracot havonta egyszer forgatni a fentiek alapján. Soha ne forgassa a matracot egydűl.

Tegya lehetővé a matrac lélegzését

Testünk körülbelül fél liter nedvességet/izzadságot termel éjszakánként. Fontos, hogy az ágy lélegezzen, hogy ez a nedvesség kijusson a matracból.

Védje a matracát

Javasoljuk, hogy a matracát természetes anyagból készült matracvédővel védje. Ez megakadályozza, hogy a matrac felülete közvetlenül érintkezzen a nedvességgel és a szennyeződéssel. A matracvédő sokéves sok év után is tökéletes állapotban tartja a matracot.

A matracot ne hajlítsa és ne csavarja

Kerülje a matrac bármilyen szükségtelen görgetését vagy hajlítását. A rugóegységek károsodása következhet be, és így elveszítheti a matrac jótállását.

Kerülje a mosószereket és porszívó használatát

Nem javasoljuk mosószerek vagy más tisztítószerek használatát a matracok tisztítására. Ezek az anyagok fehérítik/elszínezik a szövetet, vagy lebonthatják. Ne porszívózza a matracot, ez károsíthatja gazdag töletét.

Kerülje a ágynemütartó túlzott terhelésést

Az ágynemütartókat csak könnyebb dolgok tárolására tervezték. A túlzott terhelés károsíthatja az görgőket és megszorulhat az ágynemütartó.

Millbrook jótállás

Tradícionális boxspring ágyak

Galéria
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak
Természetes boxspring ágyak