Kézműves ágyak

Megnyugtató érzrés, hogy a tömeggyártás napjaiban, található olyan cég, amely teljesen elkötelezett az olyan hagyományos értékek iránt, mint a minőség és a kézműves szaktudás. A Millbrook ágyak tökéletesen tükrözik ezeket a tradíciókat, melyek ágykollekciónk eleganciájában és minőségében kiemelten jelennek meg. Sok éve felismerték, hogy a jó alvás létfontosságú eleme az egészséges életnek, s elősegíti a fizikai és szellemi jóllétet. Soha nem volt időszerűbb, hogy megtapasztalják az alvás luxusát gyönyörűen megalkotott, kézzel készült ágyainkban. Pihenjen, ébredjen fel, és profitáljon a legkényelmesebb alvásból, amit valaha is élvezhetett. Millbrook ágyára befektetésként kell tekinteni, nemcsak a benne rejlő minőség, hanem a luxus kényelem miatt is, mely hozzájárul, hogy pihenten és frissen ébredjen. Csak a legkiválóbb hagyományos szerszámokat, és szakmai tudást használjuk, hogy minden egyes matrac kivételes kényelmet és értéket biztosítson.

Kézműves luxus ágyak

Természetes alvás

A Millbrook ágyakat hagyományos módon, kézimunkával, a legnemesebb természetes töltőanyagok felhasználásával kárpitozzák. A brit gyapjú, selyem, pasmina, kasmír és pamut segítségével olyan matracot alkotnak, amely igazán pazar és fényűző. Az egyre erősödő, tisztességes szaktudás visszatérésével az igazi minőség iránti igény is egyre népszerűbbé válik. Millbrook ágyára befektetésként kell tekinteni, nemcsak a benne rejlő minőség, hanem a pompás kényelem miatt is, ami lehetővé teszi, hogy pihenten és felfrissülten ébredjen.

Kézműves luxus ágyak

Hagyományos alvás

A Millbrook Beds elkötelezett a hagyományos brit minőség és szakmabeli tudás iránt. Az egyedileg működő táskarugóink kézi behelyezésétől természetes kárpitanyagainkig,- mint a pompás pashmina, puha selyem és tiszta új bárány gyapjú – ágykészítésünk minden szakaszában összhangban kell lenni az időtlen minőség iránti elvárásainkkal.

Kézműves luxus ágyak

Az erdők megóvása

A fa megújuló erőforrás; ha az erdőket jól kezelik, figyelembe véve a környezetet, az élővilágot és az embereket, akik élnek és dolgoznak benne, a fakitermelés valóban hatékony módja annak, hogy az erdőket megőrizzék a jövő generációi számára. A jól kezelt erdőkből és az újrahasznosított fogyasztási cikkekből származó termékek kiválasztása lehetővé teszi a vállalkozások és a fogyasztók számára a világ erdőinek támogatását.

Kézműves luxus ágyak

Táskarugók

A táska-rugó az összes csúcsminőségű ágyunk lelke, mindegyiket külön, a saját egyedi zsákjába helyezzük, körbevarrjuk, hogy elszigeteljük a szomszédjaitól, megakadályozva, hogy együtt mozogjanak. A duplán rakott és egyedileg kézzel beillesztett táskarugók kiváló alátámasztást nyújtanak. A felső rugósor a súly többségét elnyeli, miközben idomul a test alakjához. Az alsó sorok enyhén ellenállnak, hozzájárulva a teljes alátámasztáshoz és a matrac élettartamához is, mind harmóniában dolgoznak, hogy biztosítsák testének az alátámasztást. Egyedülálló Zonal szegélyrugózásunk extra szilárdságot nyújt a matrac oldalainak, mindkét szélén két sor kemény rugó alkalmazásával. A hagyományosan, kézzel behelyezett táskarugók egyedi alátámasztást nyújtanak a jobb éjszakai alvás érdekében.

Kézműves luxus ágyak

Hagymányos kézi oldaltűzés

A kínálatunkban levő minden matrac jellemzője a hagyományos kézi oldaltűzés, amely a szélső rugókat az alsó és felső szegélyhez rögzíti, megelőzve azt, hogy kibújjanak. Az összes közül ez a legmunkaigényesebb, és legkiemelkedőbb szaktudást igénylő művelet. Az oldalvarrást az idősebb kárpitosok végzik, hagyományos hosszú tűkkel és zsinegekkel, hogy megerősítsék a szegélyeket és az éleket. A matracra gyakorolt hatása meglehetősen drámai, megakadályozza a rugók torzulását és megnyúlását teljesen az alvó felület széléig.

Kézműves luxus ágyak

Boxspring

A teljesen a széléig rugós, zónás boxspring két alátámasztási szintet nyújtó, egyedülálló rugórendszert tudhat magáénak. A magasabb rugók alátámasztanak a szélen, ezzel megakadályozzák a „kigurulást”, és egy kemény támasztékot jelentő alapot hoznak létre. Minden dívány tömörfából készült, hogy a fenséges matrac súlyát hordozza. A teherhordó összeillesztéseket kézzel rögzítik a tartós teherbírás érdekében. Minden dívány rejtett, lágyan gördülő tömör fém görgőkön áll. A fiókok lágyan futó acél golyóscsapágyakkal felszerelten érkeznek.

Galéria
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak
Kézműves luxus ágyak