Platinum - Egyedi prémium matracok

Platinum Paris

A Treca Interiors Paris új szintre emelte az alvás művészetét az egyedi prémium matrac kollekció megalkotásával, beágyazódva a vállalat “Savoir vivre, savoir dormir“ mottójába. A folyamatos tervezéssel és gyártási eljárások újraértékelésével, a Treca Interiors Paris folyamatosan fejleszti az egyedi prémium matracok kényelmét és megjelenését. A tökéletességre való törekvés a Platinum Paris matrac kollekcióban teljesedik ki, amely a márka legkivételesebb felsőkategóriás termékcsaládja. A Platinum prémium matrac kollekciójával a kifinomult luxus világába lép be, amely ritka és kitűnő kiváltságot kínál. A testre szabott kényelem és az egyedi elegancia igazi művészete.

Alapanyagok

A ritka természetes alapanyagok, a selyem, a vászon, a kasmír és teveszőr segítik a prémium matrac kollekció ígéretének beteljesülését. A téli oldalon exkluzív teveszőr vagy kasmír lehetővé teszi, hogy ágyában összehasonlíthatatlanul meghitt melegség és lágyság ölelje körül.
A nyári oldalon a len bélelése, az ókor óta becsült természetes rostok biztosítják a hűvös és üdítő pihenést. A tisztaságot és hűvös kényelmet kínáló bambuszrostok tisztán ökológiai anyagként a fenntartható fejlődési programok keretében növekednek. Az egyedülálló keveréke és bőséges mennyisége ezen ritka és finom természetes anyagoknak áll az egyedi Platinum prémium matracok varázsának középpontjában.

Hagyományos és állítható ágyak

Elaludni egy Platinum ágyban a gyönyör pillanata ahol a matrac, az ágyalap és a felsőmatrac együttesen járulnak hozzá a teljes ellazulás érzéséhez. Ebben a kollekcióban többféle kényelem közül választhat a hagyományos kárpitozott ágyalapok között.
Ha relaxálni vágyik, a Supercad állítható ágyalap választásával szinte végtelen pozíció kombinálására nyílik lehetősége. Válasszon hagyományos vagy állítható ágyalapot, élvezni fogja a Platinum ágyak egyedi és kivételes előnyeit. Személyes kényelmét egy Platinum felső matraccal tudja finomra hangolni.

Egyedi prémium matracok méretre

A jó alapanyagokon túl, az egyedi prémium martac kollekció koncepciója egy aszimmetrikus dupla felfüggesztés, amely teljesen fekvőfelület széléig terjed. Különösen alkalmazkodó felfüggesztés a matracok téli oldalán megengedi, hogy mélyebben süllyedjen az ágyába és élvezze a kasmír és teveszőr melegét.
A matracok keményebb nyári oldala lehetővé teszi, hogy az ágy felszínén lebegjen és érezze a len és bambuszrostok frissességét. A kézimunkával végzett vízszintes bélések összekötése a függőleges tűzésekkel, lehetővé teszik a matrac alakjának megtartását és biztosítják a fényűző kényelmet sok éven keresztül.

Felső matracok

A feledhetetlen kényelem eléréséhez nélkülözhetetlen az egyedi felső matrac. Kényeztesse magát. A Platinum felső matrac lágyan körülölelve a testet páratlan kényelmet nyújt.
A személyre szabott kényelmem érdekében, a prémium felső matracok téli és nyári oldallal rendelkeznek kasmír, teveszőr, len és bambusz töltettel.
Platinum Paris design & dekoráció

A Platinum ágyszerkezetek kiválósága és kivételeles kényelme inspirálta a kizárólag ehhez a kollekcióhoz tartozó fejtámlákat, kombinálva a kárpitos mesterek igényes munkáját és a tervezők művészi tehetségét.
A Platinum fejtámlák egyedi kívánságok szerint a legfinomabb szövetekkel és bőrrel is elérhetők. Utolsó simításként az ágyszoknyák teszik teljesen személyessé álmai ágyát.

Képgaléria

Testre szabott egyedi ágyak

Treca exkluzív matracok
Treca exkluzív matracok
Treca exkluzív matracok
Treca exkluzív matracok
Treca exkluzív matracok
Treca exkluzív matracok
Treca egyedi matracok
Treca egyedi matracok
Treca egyedi matracok
Treca egyedi matracok
Treca egyedi matracok
Treca egyedi matracok

Videógaléria