Alapította James Marshall - 1901

A táskarugós matracok és boxspring ágyak feltalálója

A XX. század fordulóján egy angol mérnök, James Marshall a legbecsesebb ajándékot kínálta feleségének – a tökéletes éjszakai alvást. A matracában úttörő módon használt, egyenként táskázott acélrugók a kényelem példátlan szintjét vezették be, amely a Vispring ágyakat a luxus szimbólumává tették.

A több mint 100 éves múltra visszatekintő brit vállalatot ma már a világ egyik legelismertebb ágykészítőjeként tartják számon. Luxus ágyainak elkészítéséhez teljesen természetes anyagokat használ, mellőzve mindenfajta szintetikus anyagokat.

A Vispring 1901-ben elsőként használt táskarugó rendszert ágyaiban, amellyel alapjaiban változtatta meg az ágykészítés további fejlődését. Nem meglepő módon egy évszázad szorgalmas gyakorlata után rendkívüli módon mestereivé váltak az ágykészítésnek.

A Vispring ágyak olyan páratlan kényelmet és alvásélményt nyújtanak, amelyek életünket változtatják meg. Ágyaik olyan legendás cirkálóhajók luxus lakosztályában időztek, mint a Queen Elizabeth II és a Titanic, de a világ legexkluzívabb szállodái közül ma is kitüntetnek jó néhányat, mint a London's Park Lane és a Savoy.

Természetesen a Vispring életérzés számtalan kis és nagy, hagyományos és kortárs, luxus és egyszerű hálószobában is megtalálható földünk minden táján.

Képgaléria

VISPRING - angol boxspring ágyak


Videógaléria