ígéretek

I. Igazán kényelmes ágy

Tapasztalja meg a különlegesen készített és válogatott rugók tökéletes támaszát, valamint az olyan nemes tömőanyagok lágyságát, mint a valódi Shetland-szigetek-i gyapjú, selyem és kasmír. A VISPRING sok időt fordít arra, hogy megtudja, mit jelent Önnek az igazi kényelem, majd megalkotja személyre szabott ágyát olyan szintű luxussal, amely megváltoztatja éjszakai pihenésének minőségét.

II. Kézzel készült ágy, ahogyan egyetlen más ágy sem

Minden VISPRING ágy aprólékos kézimunkával készül, olyan férfiak és asszonyok keze által, akik hosszú évek alatt sajátították el mesterségüket. Képzett szakemberek állítják össze tömőanyagok és kárpitok egyedülálló kombinációját, hogy megalkossák Önnek egy életre szóló ágyát. Az apró részletek iránti figyelem az, amely a VISPRING ágyait megkülönbözteti másoktól és vezetőjévé teszi a luxus ágyak világának.

III. A legnemesebb természetes anyagok

A VI-Spring kizárólag a legfinomabb természetes anyagokat használja fel ágyaihoz – a nyers selyem, a meleg kasmír, a rugalmas lószőr, az erős kókuszrost és a hajlékony bambusz a maracok tökéletes kényelmének záloga. A VISPRING nem használ matracaiban szintetikus anyagoka, habszivacsot vagy ragasztót. Átlalgosan 50 %-kal több tömőanyagot tartalmaz egy VISPRING matrac, mint a legtöbb más matracok.

IV. Több mint egy évszázados hagyományok mentén

A VISPRING első ágykészítőként alkalmazott táskarugót 1901-ben, amely megváltoztatta az ágyak fejlődését. A minőség és szaktudás alaptörvényei több mint 100 évvel később is vezető elvek maradtak. A VISPRING napjainkban mértékadó a kényelmes matracok és boxspring ágyak készítése terén.

V. Garantált minőség

Mindössze egyetlen garancia számít, amely egy életre szól. A VISPRING a minőség abszolút garanciáját kínálja – nem számít mióta van meg az ágya, ha gyártási hibából eredően meghibásodna, a VISPRING megjavítja, vagy kicseréli.

VI. Megváltoztatja életét

A VISPRING ágyak és matracok minden részlete a tudásról árulkodik – a természetes anyagok, amelyek megteremtik az alváshoz szükséges ideális hőmérsékletet; a szellőző nyílások, amelyek lehetővé teszik a matracon keresztüli légáramlást, fokozva a frissességet; a sűrűn rakott tömőanyagok, finom kárpitanyagok, a gondos varrás, amelyek a kényelem és higiénia legmagasabb színvonalát szolgálják. Az alvás egy ilyen páratlan kényelemben olyan tapasztalat, amely életét változtatja meg.

Képgaléria

VISPRING - testre szabott kényelem


Videógaléria