táskarugós matracok

VISPRING - a táskarugós matracok feltalálója

A Vispring táskarugós matracok rendelésre, egyedi igények szerint, teljes egészében kézzel készülnek. A Vispring egyike azon kevés ágykészítő manufaktúráknak, akik saját maguk készítik a táskarugókat is, egy olyan eljárással, amely az 1901-es feltalálása óta csaknem változatlan, és amely biztosítja, hogy kizárólag a legjobb minőségű acél a legmagasabb szintű szakértelemmel kerüljön gyártásba.
Minden rugó azon munkálkodik, hogy ágya teljesen a testéhez igazodjon, lehetővé téve az állandó, nyomáspontok nélküli alátámasztást a mélyebb rétegekben is. A táskarugók a természetes tömőanyagokkal együttesen fejtik ki hatásukat, az erő és a lágyság tökéletes egyensúlyát nyújtva. Használat után a hajlékony rugók visszatérnek eredeti alakjukhoz, hosszú időre megtartva a táskarugós matrac szerkezetét és épségét.


Erős, hajlékony acél

A Vispring egyedüli ágykészítőként ad Vanádiumot a táskarugók alapanyagául szolgáló acélhoz egy olyan ötvözet elkészítéséhez, amely a szokásos acélnál hosszabb ideig megőrzi szilárdságát és rugalmasságát. Ez a szigorúan szabályozott acélötvözet teszi lehetővé, hogy kisebb átmérőjű huzalból készítsék a rugókat a hosszantartó kényelem érdekében.


Különleges táskarugós matracok

A Vispring minden egyes rugót természetes anyagú (kalikó) vászon zsákban helyez el. A vászon zsákok lehetővé teszik a rugók egymástól való független mozgását, amelyek azonnal ellen tartanak a test súlyának, gyengéd alátámasztást nyújtva a fejtől a lábakig. Az ágykészítő mesterek kézimunkával méhsejt formába rendezik a táskarugókat, a legkisebb közöket hagyva minden matracban és díványban a kivételes rugalmasság és komfort érdekében. Minden táskarugós matrac és boxspring dívány egy, vagy két, szorosan elhelyezett táskarugó réteget tartalmaz.


A táskarugós matrac tökéletes alapja - a boxspring dívány

A Vispring táskarugós matrac még egyszerűen a padlóra helyezve is páratlan fekvőfelület. A végső kényelem érdekében azonban javasolt a matracot egy boxspring dívánnyal társítani.
A Vi-Spring díványok annyira átfogóan rugóznak és bőségesen anyaggal tömöttek, hogy nagyobb támaszt nyújtanak, mint sok más híres és neves matrac önmagában. A legjobb alátámasztás érdekében a boxspring díványokat a rugós matracokkal folyamatosan és összhangban tervezik, az egyes ágy szerkezetekben több mint 100 éves tapasztalat van.

Képgaléria

VISPRING - táskarugós matracok


Videógaléria