Tökéletes kézműves ágyak

Kézimunka és részletekre való odafigyelés

A XIX. század közepe óta gondosan ápoljuk kézműves mesterségünk hagyományát, és büszkén adjuk tovább az ágykészítők újabb generációi számára. Valamennyi Hästens ágy kiváló kézműves munkával és a természet legfinomabb anyagainak felhasználásával készül. Minden kézzel készített ágy egyedi darabként, a vásárló személyes kívánságai szerint jön létre. Ezt a módszert követjük több mint 150 év óta, és ezt a filozófiát adja át.

Az ágykészítésnél nincs olyan gép, amely meghaladhatná a kézművesek képességeit. A Hästensnél az emberek az ötleteiket, tudásukat és kemény munkájukat adják, míg az alapanyagokat a természet biztosítja. A Hästens ágy kézi készítésének művészete elkötelezettséget, szenvedélyt, ambíciót és szeretetet igényel. Minden ágy egyedi méretre és egyedi kényelemmel készül az ügyfél számára. Mestereink amellett kötelezték el magukat, hogy tökéletes ágyat készítsenek Önnek.

A magas minőség, és az érzéssel végzett kézmimunka az, ami számít. Az összes részletre kiterjedő lelkiismeretes figyelem és a nagyszerű kézművesség a Hästens ágy egész részén látható: a jól felépített ágykeret, a textília erős, pontos varrása, a felső rugalmas, feszített textília a beleszőtt Hästens emblémával – ezek mind olyan részletek, melyek együttvéve élete tökéletes ágyát alkotják.

A Hästensnél folyamatosan fejlesztjük ágyaink választékát az Ön tökéletes, kézzel készített ágya felé vezető úton. 25 éves jótállásunk garantálja ágyaink minőségét. Fektessen be álmai ágyába.

Képgaléria

Hästens - kézműves ágyak

Hästens kézműves ágyak
Hästens kézműves ágyak
Hästens kézműves ágyak
Hästens kézműves ágyak
Hästens kézműves ágyak
Hästens kézműves ágyak
Videógaléria