Egészséges matracok

Természetes antiallergén alapanyagok az egészséges alvásért

A természetes matracok legfontosabb feladata, hogy dinamikusan idomuljanak a testünkhöz. A természetes matrac által gerincünk és végtagjaink természetes helyzetükben pihennek mentesítve az izmokat és az idegeket a terheléstől. A Treca Interiors Paris a legfinomabb válogatott antiallergén alapanyagokat használja fel az egészséges matracok elkészítéséhez. A kiválasztott alapanyagok anti-bakteriális tulajdonságai, lágyságuk és természetes rugalmasságuk garantálják az egészségesebb alvást.

Nagy szilárdságú acélrugók

A Treca Interiors Paris nagy szilárdságú acél ötvözetet használ a rugók alapanyágául annak érdekében, hogy a matracok felfüggesztése a lehető legmagasabb minőséget képviselje. A speciális acél ötvözet biztosítja, hogy a rugók rendkívül időtállóak és kiváló erő-súly arányt adnak. Ennek eredményeképpen a rugók torzulása nélkül a felfüggesztések könnyedebbek és rugalmasabbak.

Belső tűzések

A Treca szabadalommal védett művelete biztosítja, hogy az egészséges matracok hosszú időn át megtartsák alakjukat és megőrizzék kiváló minőségüket. A belső tűzések helyén tartják a töltőanyagokat, a kárpitanyagokat és a felfüggesztéseket. Az eljárás egyesíti a matracok két oldalát összekötő kézi belső tűzéseket a párnázat rétegeinek összevarrásával. Ez az egyedülálló eljárás adja az egészséges matracok karakteres teltségét és képessé teszi őket arra, hogy a lágyság és komfort érzetét nyújtsák.

Természetes alapanyagok

Az egészséges matracok bőségesen tömöttek a legfinomabb antiallergén természetes anyagokkal, amelyek által a matracok természetes puhaságot nyújtanak valamint kellő képpen szellőznek és lélegeznek.

Pamut

Ellenálló, finom, lágy növényi szál. Nedvesség felszívó képessége különösen kellemessé és hűvössé teszi nyáron a pamutborítást. A fehér pamut a legmagasabb minőségű válogatott szál.

Gyapjú

Kényelmet és meleget ad a matracok téli oldalán. A nedvesség szintjének kiváló szabályozója, felszívja a párát anélkül, hogy önmaga nedvessé válna, ellenáll a penésznek.

Szerves-növényi gyapjú

A gyapjú jellemzőin túl a phyto-organikus gyapjú egy érintetlen és 100 %-ban természetes francia eredetű gyapjú. Természetes kezelése növényi kivonatokkal ellenállóvá teszi a baktériumokkal, penésszel és az atkákkal szemben.

Természetes selyem

Puha és könnyű szál, erős szigetelő és meleg megtartó képességgel. A kifinomult kényelem érzetét kelti.

Ingeo®

Évenként megújuló erőforrásokból származó növényi rost (kukorica), amelynek előállítása kevésbé káros a környezetre nézve, mint a szintetikus szálaké. Kivételes tulajdonságai közé tartozik még hipoallergén, és szigetelő tulajdonsága, lágysága, tartóssága és szellőzőképessége.

Seacell®

100 %-ban természetes anyag, hipoallergén, antibakteriális, természetes eredetű (oligo alkotóelemekben gazdag tengeri növényekből készült kivonat).

Kasmír

A legjobb minőségű gyapjú a kasmír kecskétől. Csodálatosan meleggé és puhává teszi a matracok téli oldalát.

Len

100 %-ban természetes növényi rost, nemes és rendkívül ellenálló; nedvesség felvevő képessége a len rétegeket különösen kellemessé és frissé teszi nyáron.

Teveszőr

Nagyon finom fogású gyapjú típusú puha szőr, amely kiváló hőmegtartó képességgel rendelkezik.

Képgaléria

Egészséges természetes matracok

Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok
Treca egészséges matracok

Videógaléria